Trekløveret søger pædagog eller medarbejder med anden fagrelevant erfaring

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet pædagog, eller har du anden fagrelevant erfaring, og ønsker du dig et spændende job med muligheder, fagligt engagement og samarbejde med dygtige kolleger? 

Jeg har brug for din hjælp
 • Om morgenen har jeg brug for hjælp til at få en god start på dagen. Nogle gange er jeg i dårligt humør og skal lige hjælpes til at finde modet. 
 • Jeg har det som regel rigtig sjovt med mine naboer. Vi spiser sammen, spiller spil, ser fjernsyn og tager på tur, MEN nogle gange bliver vi sure på hinanden og har brug for din hjælp til at blive gode venner igen. 
 • Jeg brug for, at du hjælper mig med at deltage i vores fælles aktiviteter, så jeg kan møde mine naboer på en hensigtsmæssig måde. 
 • Du kommer med gode forslag til aktiviteter, jeg kan lave når jeg keder mig. 
 • Du hjælper mig med at lave min tavle, så jeg ved, hvad jeg skal i løbet af dagen, så jeg ikke bliver forvirret, da visuel struktur er vigtig for mig. 
 • På min hjemmedag støtter du mig i at vaske tøj, besøge læge/tandlæge, frisør og får ordnet alt det kedelige. Derefter vil jeg allerhelst, at vi hygger os sammen da 1:1 tid med dig er betydningsfuldt. 
 • Det er træls, når du ikke er her, men jeg ved godt, at det er fordi, du skal hjælpe en af mine naboer eller er til møde eller på kursus. Det skulle efter sigende gøre dig endnu bedre til at være sammen med mig. 
Lidt om afdelingen

Trekløverets døgnafdeling (P16) har brug for en kollega tilknyttet Team 3. Trekløveret er en del af Center for Botilbud og Beskæftigelse i Halsnæs Kommune.

Målgruppen i P16 er voksne udviklingshæmmede borgere med behov for moderat støtte til almindelig daglig livsførelse samt støtte i følelsesmæssige og sociale sammenhænge. I Team 3 bor 7 borgere mellem 33 og 44 år med forskellige udfordringer inden for Autisme, Down Syndrom samt medfødte hjerneskader.

Personaleteamet udgør 7 personer. Arbejdstiderne ligger mellem kl. 7-22, skiftende mellem dag- og aftenarbejde samt enkelte rådighedsvagter. Vi dækker alle 365 dage om året. Der er weekendarbejde hver anden weekend. Vi har fast nattevagt ansat i huset. 

Som Kollega hos os skal du
 • Møde borgere og kollegaer med respekt og ligeværd og skabe tillid gennem tryghed, anerkendende tilgang og relationsarbejde.
 • Være i stand til at samarbejde på tværs, både med offentlig myndighed, hvor du er borgerens advokat, men også samarbejde med borgerens pårørende, som i vores tilfælde er forældre til vores borgere.
 • Være i stand til at navigere i et omskifteligt miljø, hvor der nogen gange er travlt og andre gange er mindre travlt. Der skal du være i stand til at tænke ud af boksen, igangsætte aktiviteter, lave administrativt arbejde eller bare være nærværende med borgene.
 • Være fagligt funderet og være i stand til at omsætte din faglighed til praksis. Du er en teamplayer og har fagligt og personligt overskud til både at give samt modtage tillid og kritik.
 • Du har it-flair og kaster dig gerne ud i anvendelse af velfærds- og kommunikationsteknologi. Vi bruger Sensum som dokumentationsværktøj.
 • Du formår at afveje konkret kontekst og bruger din dømmekraft til at tage beslutninger på egen hånd, som er funderet i faglige overvejelser. Samtidig kan du indgå i et tværfagligt teamsamarbejde med respekt for fælles aftaler, som overholdes i praksis.
Vi tilbyder
 • Plads i et team, hvor trivsel og samarbejde er nøgleord.
 • Vi er lydhør over for hinandens tanker, ideer og ser forskelligheder som en styrke. 
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling. Organisationen prioriterer kompetenceudvikling, supervision og efteruddannelse, der understøtter kerneopgaven. 
 • Teammøder, hvor vi har faglige drøftelser, sparring og planlægger strategier for borgere og teamet. 
 • En ledelse, der har fokus på psykologisk tryghed, styrker ved forskelligheder og feedbackkultur.

Har vi fanget din interesse så send din ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og anciennitet, samt relevant uddannelse. Der indhentes udvidet straffeattest og referencer. Stillingen er på 37 timer ugentligt og til ansættelse pr. 1. januar 2024.

Ansøgningsfrist er den 20. november kl. 12.00. 

Ansættelsessamtaler afholdes den 27. november fra kl. 9.00

Vil du gerne vide mere om stillingerne, kan du kontakte teamet på telefon nr. 4046 5987 eller daglig leder Mette Johansen på tlf. 2131 6893. 

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.000 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Præstebrovej, 14, 3310 Ølsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5935872

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet