Studentermedhjælper til Moms One Stop Shop i Frederikssund (tidsbegrænset)

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du i gang med en professionsbachelor i Skat eller stud.merc.aud., og vil du gerne have foden inden for hos Skattestyrelsen? Er du nysgerrig og har du modet til at give dig i kast med mange forskelligartede arbejdsopgaver indenfor moms? Så har vi et tidsbegrænset studiejobs i RE 8 – Moms på internethandel, i Skattestyrelsen, Frederikssund, som vil give dig relevant erhvervserfaring.

Spændende arbejdsopgave
I takt med at e-handlen vækster, øges e-handlen over grænserne og dermed behovet for at kontrollere de internationale virksomheder, der handles med. Til brug for dette formål anvendes det fælles EU momsangivelses- og betalingssystem Moms One Stop Shop.

Vores enhed kontrollerer både danske og udenlandske virksomheder, der er tilmeldt særordningerne (EU-ordningen, ikke-EU-ordning og/eller importordningen).

Som studentermedhjælper hos os får du en bred vifte af arbejdsopgaver. Din primære opgave vil være at kontrollere, om danske og udenlandske internetvirksomheder betaler korrekt moms til Danmark. Dine opgaver består i at:

  • Indsamle oplysninger om virksomhederne
  • Kontrollere virksomhedernes regnskabsdata
  • Vurdere om virksomhederne skal momsregistreres og betale moms i Danmark
  • Træffe afgørelse på baggrund af fakta i sagen
  • Samarbejde med andre landes myndigheder.
En del af arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med dine kollegaer, mens andre opgaver stiller krav til, at du kan arbejde selvstændigt.

Din profil
Vi forestiller os, at du er stud.merc.aud. eller studerer professionsbachelor i skat.

Som person er du omhyggelig og arbejder struktureret. Du er pligtopfyldende og tager dit ansvar alvorligt. Det er vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og udtrykker dig klart i både skrift og tale. Du er åben om egne udfordringer og villig til at lære nyt.

Din nye arbejdsplads
Vi tilbyder en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor fleksibilitet er en mulighed.

Vi er en nyetableret enhed, der arbejder tæt sammen med vores to søster-enheder, der også sidder i Frederikssund. Enhederne består af et fagligt stærkt team af gode kolleger med en humoristisk og uhøjtidelig omgangstone. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, hvor dagligdagen er præget af frihed under ansvar, godt humør og en kultur, som understøtter samarbejde, faglig sparring og vidensdeling.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse og yderligere relevant materiale via linket ”Søg stillingen” senest den 25. juni 2023. Samtalerne bliver afholdt løbende og senest i uge 26.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte funktionsleder Ann-Karina Nørskov på telefon 72 38 29 63.

Vi gør opmærksom på, at der er tale om en tidsbegrænset ansættelse på 6 måneder. Arbejdstiden er ca. 15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Der vil blive indhentet straffeattest forud for ansættelse.

Tiltrædelse snarest muligt og senest 1. august 2023.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i Skatteministeriet. Du ansættes i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er Kilde Allé 16, 3600 Frederikssund.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Frederikssund, Kilde Alle 16, 3600 Frederikssund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169843&DepartmentId=9408&MediaId=2872&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849296

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet