Rengøringsmedarbejdere til Elis i Ølsted - Nathold

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du på udkig efter et fysisk krævende job? Vi søger lige nu rengøringsmedarbejdere til Elis Danmark A/S i Ølsted. Læs mere her.

 

 Jobbet:

Til Elis Danmark A/S i Ølsted søger vi humørfyldte rengøringsmedarbejdere, som kan arbejde NAT. Virksomheden udvikler innovative, miljørigtige og kundetilpassede tekstil-, hygiejne- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at holde deres medarbejdere og produkter beskyttede. I Karlslunde, vil du blive en del af deres nye vaskeri indenfor Linned.


Du vil blive en del af et team, hvor god stemning og godt kollegaskab vægtes højt, samtidig med at man ikke går ned på effektiviteten. Der er et godt arbejdsmiljø, og du bliver en del af et større, ambitiøst team, hvor der sættes pris på grundighed. Afdelingen, du vil blive tilknyttet, er desuden kendetegnet ved at være dynamisk, hvor der er højt til loftet og plads til alle.

Din profil: Vi leder efter dig, der kunne tænke sig en aktiv arbejdsdag. Du har den rette indstilling og har lyst til at gøre en indsats samt bidrage til at opretholde den høje standard. Du forstår at balancere tempo og omhyggelighed, så opgaverne bliver løst præcist - og til tiden. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Holder af fysisk arbejde
  • Har erfaring med rengøringsarbejde
  • Arbejder selvstændigt

Det praktiske:

  • Arbejdstid: 21:30 - 05:00
  • Arbejdslokation: Ølsted
  • Ansættelsesvarighed: 2 uger frem, opstart mandag ( og 1 stilling m. opstart lørdag kl. 21:00 - 07:00 til og med søndag (kun to dages arbejde) )
  • Løn: 143,3 + 4,95 i vaskeritillæg pr. time + nattetillæg

Interesseret? Hvis ovenstående fangede din interesse, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. Klik på 'Søg jobbet' for at sende din ansøgning. Hvis du ikke allerede har en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

MOMENT A/S, Vester Farimagsgade, 1606 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.moment.dk/jobopslag/vis?no=184802&pk_vid=713013d2096c679a168622207819fd84

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849448

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet