Omsorgsmedhjælpere søges til Botilbuddene afd. Midgården

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Leder du efter et arbejde, hvor der både er plads til fag og menneske? Vi er ambitiøse med vores pædagogiske arbejde og et fællesskab, som vi alle har lyst til at være en del af og bidrage til. 

Midgården er et botilbud for borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. De har brug for støtte til udvikling og vedligehold af færdigheder samt daglig hjælp til hygiejne. Her bor både unge og ældre, som har brug for din tilstedeværelse og støtte til af få en dagligdag til at fungere. Det vigtigste er, at du har dig selv med og med tiden kan få oparbejdet gode relationer til borgerne. Vi vil klæde dig godt på, så du får mulighed for at blive en del af vores team, hvor vi prøver at være åbne i vores dialog og stiller undrende spørgsmål, når der er noget vi ikke forstår. 

Vi kan sige, vi er fagligt stolte, og mange af os med forskellig baggrund har fået en faglig overbygning så som neuropædagogisk kursus. Det betyder, vi prioriterer uddannelse, så vi bliver dygtigere til at hjælpe borgerne.

Om dig

De omsorgsmedhjælpere, vi søger, skal kunne arbejde med borgere, der har 1:1 støtte. 

Vi har brug for dig, som formår at tilpasse din tilgang mentalt såvel som fysisk til borgernes aktuelle behov. Det kan du, fordi du aktivt, nysgerrigt og fordomsfrit sætter dig ind de særlige forudsætninger borgerne har, og fordi du har menneskelige kompetencer til at afstemme dit møde efter dette. 

Personligt har du ro og styrke til at fastholde indsatsen, også når det er svært for borgeren, men samtidigt formår du at tage selvstændige beslutninger om at skifte tempo eller metode, så snart du fornemmer, at det er nødvendigt. Du er kreativ og aktiv i arbejdet med borgeren, og du er vedholdende og systematisk i at fastholde arbejdet også over længere stræk. 

Om os

Du bliver oplært i at anvende vores fagsystem Sensum-Bosted til dokumentation. Vi forventer, at du kan formidle dine daglige observationer og refleksioner på skrift, så det er et krav, at du kan skrive på dansk.

Vores mål er, at borgerne hver dag mødes med en ligeværdig tilgang, som danner grundlaget for en god relation og en fagligt funderet indsats.

Vi prioriterer grundig introduktion til arbejdet. Du vil altid have mulighed for at søge hjælp og faglig sparring hos både kollegaer og ledelse. Vi arbejder uformelt og prioriterer at være til rådighed, der hvor der er behov for at kvalificere den faglige indsats. Her er regelmæssig supervision, VISO-forløb og gode muligheder for uddannelse. 

Yderligere oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne om Ny løn.  Arbejdstiden ligger i tidsrummet 6.00-22.30. Vi arbejder hver anden weekend. 
Stillingerne er på mellem 30-37 timer ugentligt efter aftale. 

Du skal være i besiddelse af gyldigt kørekort til alm. bil, og der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Henvendelser vedr. stillingerne til daglig leder Gitte Zoe Savannah Hovgaard tlf. 28 59 09 66 eller daglig leder Charlie M. Jensen tlf. 24648043.

Ansøgningsfrist 

Søndag den 30. juli 2023        

Samtaler forventes afholdt løbende. Ansættelse snarest muligt.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er en levende kommune med stærke lokale identiteter og med hovedstaden inden for rækkevidde. Her lever vi tæt på natur, hav og fjord, som giver mulighed for aktive oplevelser for borgere, besøgende og ansatte.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i bevægelse. Vores tre værdier: redelighed, mulighed og helhed er vores fundament. I Halsnæs Kommune får du cirka 3.400 kollegaer fordelt over hele kommunen. Vi har en ambition om, at Halsnæs Kommune skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi sætter barren højt og gør os hver dag umage med at skabe de bedste forudsætninger for, at medarbejderne trives og leverer service og velfærd af høj kvalitet.

Du kan læse mere om Halsnæs Kommune på vores hjemmeside eller på vores LinkedIn-profil.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Halsnæs Kommune, Birkedommeralle, 3300 Frederiksværk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://halsnaes.career.emply.com/ad/omsorgsmedhjaelpere-soges-til-botilbuddene-afd-midgarden/7ygwyn/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5876954

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet