Kom og leg, byg og spil med en sød dreng i Ølsted

Profilbillede
dato

Kan du lide at lege, og vil du gøre en forskel for en aktiv 8-årig dreng og hans familie? Så er det måske dig, vi søger!

Om opgaven: 
Vi leder efter dig som vil støtte en aktiv dreng, der er diagnosticeret med infantil autisme og ADHD. Drengen elsker at lave aktiviteter udendørs og finder glæde i at lege, bygge ting i træ og have en god NERF Gun-kamp. Er I indendørs, kan han lide at lege med f.eks. LEGO, Playmobil og spille PlayStation. Drengen har nogle udfordringer, som ses i hans evne til at kommunikere, socialt samspil og en begrænset forestillingsevne. 

Du vil enten hente drengen fra skole eller mødes med ham hjemme, hvorefter I vil tilbringe nogle hyggelige timer sammen i hjemmet. 

Om dig: 
Du har enten en pædagogisk baggrund eller erfaring med at arbejde med børn og gerne børn med ADHD og/eller autisme. Drengen har brug for dig, der kan og har lyst til at indgå i hans verden og leg.

Arbejdstid: 
16 timer månedligt. Vagterne kan placeres enten mandage eller onsdage.  Mødetiden er enten 15.00 eller 15.30-16.00 til senest kl. 19.30.

Der også mulighed for at placere timer i nogle weekender. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6013170

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet