Trekløverskolen afd. Falkenborg søger lærer til dansk og tysk

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en lærer til vores mellemtrin på Trekløverskolen, afdeling Falkenborg. Du skal kunne undervise i dansk, tysk og gerne i hjemkundskab og andre skolefag.

Vi ønsker at tiltrække dygtige og dynamiske lærere, der brænder for at udvikle gode læringsprocesser, og som ønsker at udveksle viden og de tiltag, der virker.

På Trekløverskolen skaber vi sammen læring, hvor alle børn bliver udfordret, og dermed får det bedst mulige afsæt for fremtiden – samtidigt med at vi er en udviklende arbejdsplads.

Vi har stort fokus på arbejdet i faglige og professionelle læringsfællesskaber (team). Vi står på et pædagogisk grundlag, der bygger på Bo Hejlskovs sætning: ”Mennesker gør det godt, hvis de kan”. Dertil kan vi endvidere nævne co-teaching som et af vore indsatsområdet i år.

Vi er desuden gået i gang med nye former for arbejde med kreativitet via vores makerværk
(teknologiforståelse), samt projektbaseret læring.

  • Du skal være faglig stærk og god til at vejlede og gå forrest
  • Du skal have lyst til at skabe stærke faglige fællesskaber for alle vores elever – både de fagligt stærke, der skal udfordres og inspireres hver dag, og de elever, der pga. forskellige faglige udfordringer skal følges tættere.
  • Du skal brænde for elever med mange sprog – vi vil så gerne gøre det til vores styrke at kunne løfte alle elever, så godt som overhovedet muligt.
  • Du skal have mod på at arbejde med elever og familier, hvor livet ikke altid er en dans på roser – vi er aldrig i tvivl om, at vi er betydningsfulde voksne i vores elevers liv.
Vi prioriterer videreuddannelse højt indenfor de rammer vi har, fordi vi generelt har en ambition om at være skolen, hvor elevernes udbytte viser gode resultater, og om at være skolen, hvor man som medarbejder trives, udvikler sig og uddannes.

Der er indgået aftale om Planlægningsgrundlag mellem Frederikssund Kommune og Danmarks Lærerforening, der sikrer et undervisningsloft på max. 26 lektioner, og god tid til forberedelse på skolen eller hjemme. Herudover gives 2 ekstra løntrin til nyuddannede + kun 25 lek.

Vi er en af Frederikssund kommunes store skoler, beliggende på tre matrikler i selve Frederikssund by, med omkring 760 læringslystne elever, 90 engagerede og kompetente medarbejdere og en involverende og ambitiøs skolebestyrelse og forældrekreds.

Vores skole har tre afdelinger på tre matrikler – to indskolings- og en udskolingsafdeling, hvor alle arbejder i teams.

Den ledige stilling er på afdeling Falkenborg. Afdelingen rummer elever fra 0.-6. klasse og Falkenborg er placeret midt i Frederikssund og tæt på stationen.

Vi forventer du har en læreruddannelse eller er i gang med en læreruddannelse.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen og skal være skolen i hænde senest den 16. august 2023.

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 34-35.

Stillingen er ledig fra den 1. august 2023 eller snarest derefter.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til skoleleder Joy Frimann Hansen på mobil 51 36 54 40 eller pædagogisk leder Channe Nexelø Schülein på mobil 21 37 76 69.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
01. sep 2023

Kontakt
Joy Frimann Hansen på mobil 51 36 54 40

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Halsnæs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frederikssund Kommune, Ved Kirken 1, 3600 Frederikssund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1481&ERId=83893

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5884573

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet