Senior 1 taber første træningskamp.

dato

Nyheden er fra Ølsted IF Fodbold

Så kom Senior 1 endelig igang med træningskampene.Lørdag d. 22-02-20 mødte Wildboys' Frederiksværks 1.hold på Kunsten i FFK. 

FFK spiller til dagligt i Serie 3, mens Wildboys spiller i Serie 4, men lægger til oprykning. Vi skulle derfor kunne måle os med et hold som FFK. Kampen blev selvfølgelig slået op som et lokalderby og alt hvad der hører med. 1.halvleg ender meget chancefattigt, med et lille overtag til FFK - 2 halvleg starter med en personlig fejl fra WIldboys og 1-0 til FFK. Vi får langsomt arbejdet os ind i kampen, hvor vejret også gjorde betingelserne svære for begge mandskaber. Vi kommer på 1-1 efter en flot omstilling hvor Reus scorer efter en flot assist fra vores tilbagevendte ungkarl Jannick. FFK virker opgivende efterfølgende og vi jagter sejren, men desværre endte det hele med et nederlag efter endnu en personlig fejl i overtiden, 2-1 til Frederiksværk. 

Resultatet undtaget er der masser af gode takter og til tider flot spil. Man kunne godt se at Frederiksværk har været igang i længere tid især på kondi og luft. - Så positivitet med spilletid og ingen skader til alle 15 mand der var med på dagen.

Målscorere:

  • Reus

Assist:

  • Jannick

Næste træningskamp er Sørdag d. 15 marts mod IS Skævinge med kampstart kl: 14:30 - Kampens spilles på Brødeskovs Kunststofbane.

Kilde: Ølsted IF Fodbold